EN
Hvordan sjekke ytelsen til plasseringsmaskinen (velg og plasser maskinen)
Innleggsdato: 2021-10-20 13:45:12 Besøk:9

Det er mange merker og typer smt/smd pnp maskiner, som ofte gjør produsenter som ønsker å kjøpe plasseringsmaskiner med tap, og ikke vet hvordan de skal kjøpe en plasseringsmaskin som passer den faktiske situasjonen på deres egen fabrikk. Det er flere aspekter for å vurdere om en plasseringsmaskin oppfyller dine faktiske krav.

1. Se på pickup-defekter på plasseringsmaskinen: Pickup-defekter kan klassifiseres som feeder-feil, vakuum-feil eller visuell svikt. Hentingsfeil reduserer nettoeffekten og sløser med gode deler.

2. Se på påliteligheten/tilgjengeligheten og vedlikeholdsevnen til plasseringsmaskinen: Dataene om påliteligheten/tilgjengeligheten og vedlikeholdsevnen publiseres av leverandøren basert på faktisk felterfaring.

3. Se på det forebyggende vedlikeholdet av plasseringsmaskinen: forebyggende og korrigerende vedlikehold holder SMT-plasseringssystemet i gang med den angitte hastigheten og nøyaktigheten

4. Se på plasseringsmaskinens prosesskapasitet (Cpk, Process Capability): Refererer til plasseringsnøyaktighetsnivået til X, Y og Θ. X-, Y- og Θ-feilene til en maskin vurderes individuelt, ikke samlet. (Nøyaktighet) Ved å bedømme nøyaktigheten til plasseringsmaskinen kan du forstå om du kan plassere alle materialene som må plasseres på fabrikken. Det er best å ha en høyere nøyaktighet enn det faktiske plasseringsmaterialet for å sikre at plasseringskvalifiseringsgraden oppfyller kravene.

5. Se på plasseringsmaskinens utgang (Throughput): Det involverer måling av transmisjon, produksjon og takttid. (Hastighet) Ved å bedømme plasseringshastigheten til plasseringsmaskinen, beregne om produksjonskapasiteten oppfyller fabrikkens produksjonsplankrav.

6. Plasseringsfeil: Sannsynligheten for at plasseringsfeil vanligvis oppstår (defektrate) er å avgjøre om yield rate oppfyller kravene ved å bedømme plasseringsfeilene til plasseringsmaskinen, og dermed redusere kostnader og produksjonstid.


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg