EN
Hvordan velge SMT -maskinen
Innleggsdato: 2021-09-03 10:25:02 Besøk:113

I moderne industriell produksjon tar vi ofte kontakt med den helautomatiske SMT -industrien, og nå vil de fleste foretakene velge SMT pick and place -maskin for produksjon og daglig arbeid, på grunn av den effektive, raske og nøyaktige SMT -plasseringsmaskinen ble elsket av flertallet av produsenter, men plasseringsmaskin det er gode og dårlige, vet du hvordan vi skal velge maskinen?

1.Hastighet for montering

Bare fra sammenligningshastigheten kan vi generelt deles inn i fire, seks, åtte hoder SMT -maskin kan også kombineres for produksjon, vi sier generelt at fire eller seks hoder refererer til antall monteringshoder en SMT -maskin har, jo mer monteringshodet representerer jo raskere monteringshastighet, prisen er relativt dyr, generelt sett kan vi dele fire, seks og åtte i tre hastighetstyper, som er 5000-7000, 8000-12000 og 10000- Henholdsvis 2000. Hastigheten varierer i henhold til produksjonsmiljøet og betingelsene.

2. Nøyaktighet ved montering

Vi har vanligvis tre metoder for presisjonsnøyaktighet, absolutt nøyaktighet og repeteringsnøyaktighet, henholdsvis, og den absolutte nøyaktigheten refererer til at vi skal produsere SMT -prosesser som faktisk har mye avvik, jo lavere denne verdien representerer høyere nøyaktighet, repeterbarhet refererer til gjentakelse av et sted til monter et avvik, og jo lavere nøyaktighet er høyere. Generelt sett er dialektikken til en SMT -maskin hovedsakelig valgt fra hastigheten og nøyaktigheten.

3. den nødvendige plassen

Generelt sett, jo mer monteringshode, jo større plass

hvis plasseringen til produsenten er begrenset, etterspørselen etter montering ikke er spesielt høy, kan du velge fire små monteringsmaskiner for montering av produksjon, noe som ikke bare er rimelig, men også for at arealbehovet vårt er relativt lite, egnet for nye bedrifter, Hvis etterspørselen etter flere brukere kan vi velge fire + åtte SMT -maskiner eller seks + åtte kombinert produksjon, kan forbedre hastigheten og nøyaktigheten av problemet sterkt.86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg