EN
Hvordan forhindre at plasseringsmaskinen ikke fungerer
Innleggsdato: 2022-02-17 14:03:12 Besøk:10

Vi bruker ofte bladmonteringen til produksjon i bearbeiding og produksjon. Monteringsanordningen er en intelligent maskin og er enkel å bruke. På grunn av vår feil bruk i produksjonsprosessen er det imidlertid lett å forårsake skade eller feil på maskinen, så for å unngå feil på maskinen, må vi gi forebyggende tiltak og implementere dem. La produsentene av automatiske plasseringsmaskiner forklare deg nedenfor.


1.Formuler metoder for å redusere eller unngå feilbetjening av plasseringsmaskinen

Under installasjonen er mange feil og mangler feil komponenter og feil orientering. For dette formål er følgende tiltak spesielt formulert.

1. Etter at materen er programmert, bør en spesiell person utpekes for å sjekke om komponentverdiene ved hver posisjon av materammen er de samme som komponentverdiene til de tilsvarende maternumrene i programmeringstabellen. Hvis det er uvanlig, må det korrigeres.  

2. For beltematere kreves det en spesiell person som kontrollerer om nytilført palleverdi er riktig før lasting.

3. Etter at brikken er programmert av plasseringsmaskinen, må den modifiseres én gang for å sjekke om komponentnummeret, rotasjonsvinkelen til plasseringshodet og plasseringsretningen er riktige i hver plasseringsprosess.

4. Etter at det første kretskortet i hver batch er installert, må noen inspisere det. Hvis det oppdages problemer, bør de rettes i tide ved å endre prosedyren.

5. Under plassering, sjekk alltid for riktig plasseringsorientering; antall manglende deler osv. Finn problemer i tide, finn ut årsaken og feilsøk.

6. Sett opp en inspeksjonsstasjon for forhåndssveis (manuell eller AOI) 


For det andre, kravene til plasseringsmaskinoperatøren

1. Operatører bør motta viss SMT-faglig kunnskap og ferdighetstrening. 

2. Følg maskinens driftsprosedyrer strengt. Utstyret er ikke tillatt å fungere mens du er syk. Når en feil oppdages, bør den stoppes i tide, rapporteres til teknikeren eller utstyrsvedlikeholdspersonellet og brukes etter rengjøring.

3. Operatøren er pålagt å konsentrere seg om øynene, ørene og hendene under operasjonen. Sjekk om maskinen er unormal under drift. For eksempel fungerer ikke båndspolen, plastbåndet er ødelagt, og indeksen er ikke plassert i riktig retning. Under drift vil maskinen ofte overvåkes for unormale lyder. Slik som plassering av hoder, fallende deler, bæreraketter, sakser osv. Unntak oppdages manuelt og håndteres i tide. Operatører kan håndtere mindre feil som å feste plaststropper, sette sammen matere igjen, korrigere installasjonsretningen og taste inn indekser. Maskiner og kretser er defekte og må repareres av en reparatør.


For det tredje, styrk den daglige beskyttelsen av plasseringsmaskinen

SMT er en rotete høyteknologisk høypresisjonsmaskin som må fungere i en stabil temperatur, fuktighet og rent miljø. Følg strengt kravene i utstyrsforskriftene, og overhold daglige, ukentlige, månedlige, halvårlige og årlige beskyttelsestiltak.

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg