EN
Hvordan bruke og håndtere PCB-kortet til SMT-plasseringsmaskinen
Innleggsdato: 2022-04-18 11:24:17 Besøk:6

PCB-kortet er utstyret vi trenger for å montere komponenter i SMT-plasseringsmaskinens produksjonslinje. Vanligvis vil bruken og innsettingsmetoden til PCB-kortet ha innvirkning på prosessen vår med å montere komponenter. Så hvordan skal vi håndtere og bruke PCB-kortet i SMT-plasseringsmaskinen, la oss ta en titt.

Panelstørrelse Alle maskiner har en spesifisert maksimal og minimum panelstørrelse som kan behandles.

fiducial merker fiducial merker er enkle former i rutelagene til et trykt kretskort, plasseringen av disse formene må ikke forveksles med andre aspekter av kretskortdesignet

Ved utforming av kretskort er det vanlig å plassere komponenter nær kantene. Derfor er panelbehandling av kretskort svært viktig på grunn av håndteringsmekanismen for kretskort i ulike maskiner.

SMT-plasseringsmaskinsynssystemer bruker sikkerhetsmerker for å sikre at alle komponenter er riktig plassert. Når du justerer kretskortet med maskinen, anbefales det lengste referansepunktet for maksimal nøyaktighet, og tre referansepunkter anbefales for å avgjøre om kretskortet er satt inn riktig.

Størrelse og plassering av komponenter En folkerik design kan plassere mindre komponenter i nærheten av større komponenter, noe som må tas i betraktning når du genererer plasseringsprogrammet. Alle mindre komponenter må plasseres før større komponenter for å sikre at de ikke blir forstyrret - programvare for optimering av SMT-program for plassering tar vanligvis hensyn til dette.

I SMT-plasseringsmaskinen må vi bruke og behandle PCB-kortet riktig. Hvis vi ønsker å konfigurere det rimelig, må vi utføre arbeidsoppgavene nøye, for å maksimere fordelene våre.


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg