EN
Hvis du endrer plasseringsretningen til plasseringsmaskinen
Innleggsdato: 2021-12-22 15:36:17 Besøk:6

Mange ganger når vi bruker plasseringsmaskinen for å fullføre plasseringsoperasjonene våre, på grunn av våre uriktige innstillinger eller deteksjonsfeil, blir de plasserte komponentene forskjøvet. Denne situasjonen er resultatet vi ikke ønsker å se, så hva skal vi gjøre? Hvordan løse problemet med komponentavvik? Det er faktisk veldig enkelt, la oss ta en titt.

,

1. Vi må justere maskinvareinnstillingene og justere retningen og posisjonen til plasseringshodet, sugedysen og plasseringen av plasseringsmaskinen. Hvis vi bruker denne metoden, vil ikke den endelige plasseringsnøyaktigheten til plasseringsmaskinen være spesiell. Høy, den kan brukes til produkter som ikke krever høy nøyaktighet. Hvis det er et visst krav til nøyaktighet, kan vi bruke en annen metode.

 

2. Vi må bruke gjenkjenningssystemet til å utføre en gjenkjenningsoppgave, justere posisjonsinformasjonen til den horisontale og vertikale aksen i systemadministrasjonsprogramvaren, og samtidig endre retningen og posisjonen til dysen. I de fleste tilfeller kan det gjøres. Bruk denne metoden for prosesseringsarbeid.

 

For det tredje er det også å utføre et gjenkjenningsarbeid først, og deretter utføre en enkel prosessering på den horisontale og vertikale aksen og sugedysen. Det neste trinnet er å fikse gjenkjenningssystemet. Når den monterte komponenten passerer gjennom gjenkjenningssystemet, kan bildegjenkjenningsfunksjonen fullføres. Vi kan også oppnå funksjonen til en plasseringsmaskin for å identifisere posisjonen til komponenten


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg