EN
Forholdsregler for bruk av Feida i SMT-plasseringsmaskin
Innleggsdato: 2022-01-07 14:18:44 Besøk:2

Uansett hva slags maskin vi bruker, bør vi følge visse prinsipper. Vi bør også ta hensyn til enkelte forhold i prosessen med å bruke Feida for å unngå problemer i arbeidet. Da bør vi alltid bruke SMT plasseringsmaskin Feida. Hva bør merkes? La oss ta en titt sammen.

1. Når du installerer materen, vær oppmerksom på om dekselet til materen er tett for å unngå skade på sugemunnstykket. Ved lasting er det nødvendig å skille mellom tape og papirtape for å unngå dårlig adsorpsjon.

2. Når du plasserer Feida på SMT-plasseringsmaskinen, vær oppmerksom på om kroken er festet. Hvis den rister etter at den er strammet, bytt materen umiddelbart.

3. Hvis du ser Feida-deler spredt på maskinens Z-akse, bør du varsle vedlikeholdspersonellet umiddelbart, og maskinen kan slås på etter inspeksjon. Hvis det er en høyhastighetsmater, sjekk om dets indre deksel kan løpe i motsatt retning, og bytt det hvis mulig. Ved middels hastighet, sjekk om nebbet er slitt eller ikke, og bytt det hvis det er slitt for å unngå unødvendig kasting.

4. Hvis SMT-plasseringsmaskinen ikke brukes midlertidig, må Feida feste det øvre dekselet og sette det tilbake på Feida-oppbevaringsstativet etter behov. Når du bærer plasseringsmaskinen, bær den for hånd når avstanden er kort, og bær den med bil når avstanden er lang, men den overlappende delen av maskinen bør ikke overstige 3 for å unngå deformasjon.

5. Hvis Feida er defekt på SMT-plasseringsmaskinen, skal den påføres rød etikett og sendes av vedlikeholdspersonellet til vedlikeholdsavdelingen for behandling.

   6. Ikke fest andre etiketter på maskinmateren tilfeldig, og ikke plasser dekselet tilfeldig etter bruk.

7. Viktig påminnelse: Hvis SMT-plasseringsmaskinen Feida finner noen deler som mangler, må den ikke brukes


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg