EN
SMT -maskinapplikasjon i hvilke bransjer
Innleggsdato: 2021-09-03 10:31:35 Besøk:44

Plasseringsmaskin er en høyteknologisk type maskin, helautomatisk multifunksjons SMT-produksjon gjennom bruk av rimelig plasseringsmaskin kan vi gjøre vår produksjon, produksjonsindustrien for å oppnå en rask og høyhastighets produksjonsplass, for produktetterspørselen etter større bedrifter, SMT maskinen er bedre, kan oppfordre virksomheten kraftig utvikling, Så hvilke bransjer kan SMT maskinen for automatisk montering produksjon tjenester? La oss analysere det.

1. De vanlige monteringsproduktene i den elektroniske industrien 

SMT-maskin inkluderer diodebrikker og andre elektroniske produkter, så den kan gi god hjelp for monteringsoppgaven i den elektroniske industrien. I prosessen med å montere produksjonsoppgaven kan vi konfigurere SMT -maskinen i henhold til størrelsen på monteringskomponenten. Å legge til arbeid i databasen kan hjelpe oss å raskt montere en produksjon av elektroniske kretskort, slik at høyteknologiske elektroniske produkter som datamaskiner, mobiltelefoner kan gi en raskere og mer nøyaktig produksjonseffekt gjennom SMT-maskinen. 

2.LED-produkter 

Nå når vi går på gaten, overalt hvor vi går er et speilbilde av de strålende lysene. Disse fargerike lysene, gatelyktene, skjermene og så videre som blinker om natten er vanligvis laget av LED-produkter. LED-produkter er etterspurt, og en bedrift må behandle titusenvis av LED-produkter hver dag. På dette tidspunktet må vi tilpasse en LED SMT-maskin i henhold til deres egne behov, ikke bare eieren av raskere, sterkere monteringsevne, men også for å løse situasjonen med stor etterspørsel, kunder kjører.

3. Automotive apparater

Biler og elektriske apparater brukes ofte i vårt moderne liv. Når vi går på gaten, er biler overalt. Når vi kommer hjem gir alle typer elektriske apparater oss også et varmt hjem. TV har TV-kretskort for å kunne foreta prosessproduksjon gjennom stikkemaskin på TV.


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg