EN
Teknologi for overflatemontering (eller montering).
Innleggsdato: 2021-12-01 14:35:10 Besøk:6

SMT er det fulle navnet på overflatemonteringsteknologi (eller monteringsteknologi). På kinesisk betyr det at overflaten sitter fast (eller SMT refererer til en serie prosessprosesser basert på PCB. Printed Circuit Board (PCB) er et trykt kretskort.


Surface Mounted Technology (SMT) er den mest populære teknologien og prosessen i elektronisk monteringsindustri. Elektronisk krets Surface Mount Technology (SMT) kalles Surface Mount eller Surface Mount Technology. SMC/SMD er en kretsmonteringsteknologi der en pinne- eller kortledningsoverflatekomponent (SMC/SMD på kinesisk) er installert på Printed Circuit Board-overflaten (PCB) eller annen substratoverflate og sveises og monteres ved reflow-sveising eller nedsenking sveising.

Under normale omstendigheter er de elektroniske produktene vi bruker laget av PCB pluss en rekke kondensatorer, motstander og andre elektroniske komponenter designet i henhold til kretsskjemaet, så alle typer elektriske apparater trenger en rekke forskjellige SMT SMT-behandlingsteknologier for å behandle.


Loddepasta utskrift --> deler montering --> reflow sveising --> AOI optisk inspeksjon --> Vedlikehold --> plate.


Elektroniske produkter forfølger miniatyrisering, de tidligere brukte perforerte plug-in-komponentene kan ikke reduseres. Elektroniske produkter fungerer mer komplett, bruk av integrerte kretser (IC) har ingen perforerte komponenter, spesielt storskala, høyt integrert IC, må bruke overflatebrikkekomponenter. Produktmasse, produksjon automatisering, fabrikken til lave kostnader og høy produksjon, produsere høykvalitets produkter for å møte kundenes etterspørsel og styrke markedets konkurranseevne for elektroniske komponenter, integrert krets (IC) utvikling, halvledermaterialer av flere applikasjoner. Revolusjonen innen elektronisk vitenskap og teknologi er avgjørende, og jager den internasjonale trenden. Det kan tenkes at når det gjelder Intel, AMD og andre internasjonale PRODUSENTER av CPU- og bildebehandlingsenheter, har produksjonsprosessen avansert til mer enn 20 nanometer, utviklingen av SMT-overflatemonteringsteknologi og -prosess er også uunngåelig.


Fordeler med SMT-behandling: høy monteringstetthet, liten størrelse og lett vekt av elektroniske produkter. Volumet og vekten til elektroniske produkter er bare omtrent 1/10 av tradisjonelle plug-in-komponenter. Generelt, etter å ha tatt i bruk SMT, kan volumet og vekten av elektroniske produkter reduseres med 40% ~ 60% og 60% ~ 80%. Høy pålitelighet og vibrasjonsmotstand. Loddefugedefektraten er lav. Gode ​​høyfrekvensegenskaper. Redusert elektromagnetisk og radiofrekvent interferens. Lett å oppnå automatisering, forbedre produksjonseffektiviteten. Reduser kostnadene med 30% ~ 50%. Spar materialer, energi, utstyr, arbeidskraft, tid osv.


Det er på grunn av kompleksiteten til SMT-behandlingsprosessen, så det er mange SMT-behandlingsfabrikker, som spesialiserer seg på SMT-behandling, i Shenzhen, takket være den blomstrende utviklingen av elektronikkindustrien, SMT-behandlingen av en industris velstand.


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg