EN
Den virkelige OEM: Velg og plasser maskin PNP -maskin LED -chip mounter SMT SMD -monteringsmaskin fra HeCan
Innleggsdato: 2021-09-26 14:13:41 Besøk:17

Wenzhou HeCan Electronic Technology Co., Ltd. er en høyteknologisk bedrift som integrerer FoU, produksjon og salg. Vårt firma har vært forpliktet til FoU og produksjon av innenlandsk SMT-utstyr, med mer enn ti års erfaring. Pick and place -maskinserien har 4, 6, 8 og 12 chipsmonteringer, som kan dekke brukernes behov for batchproduksjon, engineering proofing og produksjon av små batcher. Reflow-ovnsmaskinserien har én sone, seks soner, åtte soner, tolv soner og seksten soner. Silkeskrivermaskinserien inkluderer små, mellomstore og store manuelle silketrykkmaskiner, høypresisjons manuelle silketrykkmaskiner, halvautomatiske og helautomatiske silketrykkmaskiner, samt transportbånd, lastemaskin og annet støtteutstyr. I henhold til kundenes ulike krav, skreddersydd samlebåndsutstyr egnet for kundenes faktiske behov.

Tiden med fastfood-livsstil, fyller deg raskt og tvinger deg til å fordøye den raskt. Og vi fokuserer på programvareutvikling og funksjonell innovasjon. Når det gjelder kvalitet, må vi ikke nøye oss med det vi har, men må hele tiden strebe etter fortreffelighet. Følg "teknologien som fokuserer på folks behov." prinsippet for å hjelpe og betjene kunder, maksimere ytelsen til produktene. Vi har et sterkt kundemarked i inn- og utland, og alle maskiner gir kvalitets- og ettersalgsservicegaranti. For tiden har den agenter i India og Russland.

HeCan har levert tusenvis av SMT-maskiner til kunder over hele verden, inkludert Amerika, Europa, Asia og Afrika. Vår SMT-maskin nyter godt omdømme blant kunder i USA, Storbritannia, Tyskland, Russland, Frankrike, Nederland, Polen, Mexico, Brasil, Australia, Spania, Italia, Canada, Argentina, India, Ukraina, Belgia, Thailand, Singapore, Vietnam, Egypt og mange flere.  

Kontakt oss: HeCan
E-post: [e-postbeskyttet]
Whatsapp/Wechat/Tlf: +8615858886852/+8618367786556
Web: www.hcpnp.com

1


2

3

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg