EN
Hva er hovedtilbehøret og utstyret til SMT-plasseringsmaskinen
Innleggsdato: 2022-03-04 14:56:00 Besøk:30

SMT plasseringsmaskin er et av våre vanlige utstyr for montering av elektroniske komponenter. Det er mye tilbehør inni den for å fullføre produksjonsarbeidet vårt. Vet du hvilket hovedtilbehør den har? Ikke bekymre deg, følgende Huawei Guochuang multifunksjonsplasseringsmaskinprodusent vil forklare det nøye for deg.

En: Monteringshode

Plasseringshodet er en sensor som hjelper plasseringsmaskinen til å utføre ulike typer arbeid og produksjon i plasseringsmaskinproduksjonen. Det kan godt hjelpe plasseringsmaskinen vår til å forbedre plasseringseffektiviteten. Når det gjelder konstruksjonsmessig utforming, er plasseringshodet en viktig faktor i driften av plasseringsmaskinen. SMT-plasseringsmaskiner ønsker å forbedre nøyaktigheten og hastigheten basert på utformingen av plasseringshodet. Derfor, hvis SMT-plasseringsmaskinen ønsker å montere raskt og nøyaktig, må den være oppmerksom på utformingen og bruken av plasseringshodet. 

To: dyse 

Sugemunnstykkets funksjon er å plukke opp og installere deler. For ulike typer dyser trenger vi også ulike typer dyser. Når dysen beveger seg, genereres et vakuum undertrykk inne i dysen. Når sugemunnstykket berører komponenten til plasseringsmaskinen, suges komponenten fast av vakuumundertrykket, og deretter frigjøres komponenten til den angitte posisjonen gjennom systemposisjoneringen. Denne serien av handlinger er funksjonen til den dyseassisterte plasseringsmaskinen. Sugemunnstykket er den lettest skadede delen av hele plasseringsmaskinsystemet, så det bør skiftes ut i tide 

Tre: Magnetventil

SMT-plasseringsmaskinens magnetventil er delt inn i pneumatisk magnetventil og elektrisk magnetventil, som er en viktig del av vår SMT-plasseringsmaskin. Magnetventilens funksjon er å samhandle med systemet og styre andre instrumenter for å samarbeide med flytting, plukking, frigjøring osv. Drivkraften til magnetventilen er veldig liten, slik at magnetventilen kan drives direkte av kretsdriveren vi vanligvis bruker.

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg