EN
Hva er SMT Machine-Pick and Place Machine
Innleggsdato: 2021-09-03 09:45:43 Besøk:73

SMT -maskin: også kjent som "SMT -maskin", "Surface Mount System" (Surface Mount System), i produksjonslinjen, den er konfigurert etter at doseringsmaskinen eller skjermutskriftsmaskinen er en enhet for å nøyaktig plassere overflatemonterte komponenter på PCB -puten ved å flytte monteringshodet. Inndelt i manuelle og automatiske to typer. 

Automatisk SMT -maskin brukes til å oppnå høy hastighet, høy presisjon automatisk plassering av komponentutstyr, er hele SMT -produksjonen av det mest kritiske, det mest komplekse utstyret. SMT-maskinen er hovedutstyret i produksjonslinjen, SMT-maskinen er utviklet fra tidlig lavhastighets mekanisk SMT-maskin til høyhastighets optisk sentrering SMT-maskin og til multifunksjonell, fleksibel tilkoblingsmodulær utvikling. 

SMD er forkortelsen for Surface Mounted Devices, som inkluderer CHIP, SOP, SOJ, PLCC, LCCC, QFP, BGA, CSP, FC, MCM, etc. SMT er Surface Mount Technology (forkortelse for Surface Mount Technology), som er den mest populær teknologi og prosess i den elektroniske monteringsindustrien. 

Surface Mount Technology (SMT) er en ny generasjon elektronisk monteringsteknologi, som komprimerer tradisjonelle elektroniske komponenter til komponenter med bare noen få titalls volumer, og dermed realiserer høy tetthet, høy pålitelighet, miniatyrisering, lave kostnader og automatisering av elektronisk montering. Slike miniatyriserte komponenter kalles SMD -enheter (eller SMC, chip -enheter). Prosessen med å montere komponenter på et PCB med printkort kalles SMT -prosess. Det tilhørende monteringsutstyret kalles SMT -utstyr.

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg