EN
Hva bør du være oppmerksom på før du bruker plasseringsmaskinen
Innleggsdato: 2021-11-11 11:57:54 Besøk:3

Plasseringsmaskinen er svært viktig i vår SMT-produksjonsprosess. Hvis vi ikke setter opp plasseringsmaskinen før bruk, er det stor sannsynlighet for at det oppstår ulike feil og at plasseringen blir unøyaktig, så hva skal vi være oppmerksom på? Ullduk? Hva bør jeg være oppmerksom på før jeg bruker plasseringsmaskinen? ...

 

1. Konfigurasjonen av plasseringsmaskinen: Før du bruker maskinen må vi først sjekke om typen plasseringshode stemmer overens med typen vi ønsker å montere, og deretter sjekke om posisjonen og nøyaktigheten til kameraet er nøyaktig for å forhindre avvik under plassering , Om antall og type dyser er nøyaktige.

2. Konfigurasjonen av plasseringsmaskinprogrammet: etter at vi har observert den eksterne konfigurasjonen av plasseringsmaskinen, må vi også observere om konfigurasjonen av plasseringsmaskinprogrammet er riktig. Vi må nøye sjekke parametrene som overføres av kretskortet, parametrene til den automatiske skuffemateren og maskinen. Vi må sjekke parametrene til hver koordinatakse en etter en.

3.De database: Når vi bruker plasseringsmaskinen, må vi også justere databasen. De to store databasene som må kontaktes i produksjonsprosessen av SMT-plasseringsmaskiner er komponentdatabasen og feederdatabasen. Vi kan justere ulike databaser i henhold til våre ulike produkttyper.


86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg