EN
Hvorfor bruke AOI-inspeksjon for produksjonslinje for plasseringsmaskin
Innleggsdato: 2022-01-04 13:34:01 Besøk:4

Mange ganger har vi ikke-standard plassering på produksjonslinjen for plasseringsmaskinen, men det blir ikke oppdaget, noe som ikke kan unngå å påvirke kvaliteten vår og også forsinke inspeksjonstiden. På dette tidspunktet kan vi bruke AOI-inspeksjonsutstyr for å utføre plasseringen på produksjonslinjen for plasseringsmaskinen. Deteksjon, vet du hvorfor? La redaktøren av Huawei Guochuang forklare det for deg. 

AOI-inspeksjonssystemet kan skille fargen fra loddetinn og sammensetningen, og deretter sette sine egne fargeparametere for tingene som skal identifiseres når man lager og kontrollerer plasseringsmaskinprogrammet. Deretter, etter inspeksjonen, tar plasseringsmaskinen de innstilte fargeparametrene som standard. Sammenlign bildet av det testede underlaget med standardbildet, og gjør vurderinger basert på de angitte fargeparametrene. Gjennom denne distinksjonen kan vi ha to fordeler. 

Fordel 1: AOI-inspeksjonssystem er en visuell prosesseringsteknologi med høy presisjon som automatisk kan oppdage om det er monteringsfeil og loddefeil på kretskortet på plasseringsmaskinen, og AOI-inspeksjonssystemet kan raskt gi online inspeksjon ved inspeksjon av det trykte kretskort Løsningen kan finnes i tide og løses raskt, noe som ikke bare sparer mer inspeksjonstid, men også forbedrer produksjonseffektiviteten og sveisekvaliteten til komponentene våre. 

Fordel 2: Vi kan redusere feil i installasjonsprosessen ved å bruke AOI inspeksjon og klassifisering som et verktøy, for å finne og eliminere feil så tidlig som mulig i monteringsprosessen av vår plasseringsmaskin, som kan oppnå god prosesskontroll og finne defekter så snart som mulig. Unngå å sende det dårlige brettet til det påfølgende monteringsstadiet. AOI kan også redusere vedlikeholdskostnadene for produksjonslinjen for plasseringsmaskiner og raskt unngå forekomsten av kasserte kretskort.

86-15858886852 Tlf / WhatsApp / WeChat:
E-post:

[e-postbeskyttet]

Skype:

[e-postbeskyttet]

Legg til:

Hangzhou / Shenzhen / Hebei / Beijing
(eventuelle behov , kontakt på forhånd)

Produkter
Tjenester
Wenzhou Hecan Technology Co., Ltd.
IT-støtte av
Følg oss
Copyright © 2021 Wenzhou Hecan technology Co., Ltd. Blogg